Zakład Miesny Mościbrody Sp. z o. o. 2018-05-09T09:36:57+00:00
logo_w-podstawowa_RGB.png

Zakład Mięsny Mościbrody Sp. z o. o. funkcjonuje na rynku od 1996 r. Cechą wyróżniająca mięso jest wysoka jakość oraz wysoka przydatność kulinarna i przetwórcza. Posiadamy potwierdzenie na pochodzenie zwierząt z hodowli, w której zachowano klasyczne żywienie i dobrostan. W 2011 Zakład został oceniony przez Intertrek Certification Ltd i spełnił wymagania standardu BRC.

Ulica i numer budynku / Street and number
ul. Okopowa 29 b
Miejscowość / City
Warszawa
Kod pocztowy / Zip Code
01-059
Opis firmy po angielsku / Company description in english

Meat Processing Plant Moscibrody Ltd. manufactures since 1996 products from red meat and turkey according to the regional, traditional recipe. Our products are sold across the Europe and Eastern Market. We use only high quality livestock from Polish suppliers. The Plant deals with buying cattle, pigs, cutting up, packaging of meat and cold meats. The Plant met the requirements of the BRC standard.

Rodzaj działalności / Type of activities
Producent / Producer, Dystrybutor / Distributor
Poszukiwany profil partnera / Search partner profile
Importer, Dystrybutor / Distributor, Sieci handlowe i stacje paliw / Chains of retail and petro station, HoReCa
Preferowane kraje eksportu / not applicable for foreing exhibitor
Litwa, Łotwa, Estonia, Biemcy, Holandia, Hiszpania, Włochy, Czechy, Słowacja, Austria, Rumiunia, Portugalia, Wielka Brytania, Belgia, Bosnia, Serbia, Macedonia, Słowenia
Kraje wyłączone z uwagi na podpisane umowy wyłączoności i inne / not applicable for foreing exhibitor
Ukraina, Rosja, Kirgistan
Opis produktu PL

Boczek dojrzewający. Surowce wykorzystywane do produkcji boczku dojrzewającego pochodzą ze zwierząt z chowu tradycyjnego z gospodarstw indywidualnych położonych w czystym ekologicznie środowisku. Boczek peklowany jest na sucho, dojrzewa w dojrzewalni, a następnie jest wędzony zimnym dymem na drewnie bukowo-olchowym. W procesie powstawania tego typu wyrobów ważną rolę odgrywa dobór jakościowy surowca. Najlepiej smakuje pokrojony w cienkie plastry. Wyróżniony znakiem Poznaj Dobrą Żywność.

Opis produktu PL

Żywiecka sucha z indyka. Kiełbasa z najlepszego mięsa z indyka z użyciem naturalnych przypraw. Doskonała na kanapki. 100 g produktu wyprodukowano ze 118 g mięsa z indyka. Produkt nagrodzony na Targach Polagra Food w ogólnopolskim konkursie Rzeźników i Wędliniarzy za Najlepszy Wyrób Drobiowy.

Opis produktu PL

Kiełbasa dojrzewająca. Produkt wytwarzany na bazie wieprzowiny ras polskich. Kiełbasa dojrzewająca to tradycyjna kiełbasa w jelicie cienkim. Proces dojrzewania prowadzony jest w komorze dojrzewalniczej wg naszej receptury. Kiełbasa ma charakterystyczny, unikalny smak i zapach.

Umów się z wystawcą